Vabilo k udeležbi

Orientacija v življenju je velikega pomena. Znajti se v neznanem prostoru brez številnih naprav, ki se nam kopičijo v materialnem svetu. Takrat ko jih najbolj potrebujemo, jih navadno nimamo pri sebi.  Z orientacijo se v evropskih državah spopadajo številne šole, z njo se ukvarjajo vse starostne generacije. Zgrešena je miselnost, da je to samo za mlade. Je rekreacija in šport za kogarkoli in kadarkoli. Je zabava in sprostitev – v prijetnem okolju narave skupaj s številnimi prijatelji in ljudmi – čeprav smo na progi sami. Glede na današnji trend mladih, želimo spodbuditi šolske pedagoge, da določen čas posvetijo tudi orientaciji. Naš namen je popeljati mladega človeka v gozd, kjer mu bo prijetno, dovolj velik izziv, da se znajde in se ima fajn.

Člani OK Tivoli smo v sodelovanju z Zavodom Planica in OZS pripravili Državno šolsko orientacijsko tekmovanje v Vodicah 10.10.2013.

V želji, da se vidimo in družimo ter seveda preskusimo kdo bo najboljši na terenu, vas vabimo k razmisleku, da se nam pridružite. Izvedite več na O Tekmovanju.

OK Tivoli, Zavod Planica, OZS